Meubelverhuur

MEUBELVERHUUR

Wat is meubelverhuur?Anders dan bij vastgoedstyling is meubelverhuur voor leegstaande en onbemeubelde woningen.


Woningen die leeg zijn ogen vaak oud en zielloos. Door ze tijdelijk te bemeubelen creëert u niet alleen een gezellige sfeer, u geeft de potentiële kopers ook een beter beeld over de ruimte en de mogelijkheden van de woning. 


In tegenstelling tot wat u zou denken ogen lege ruimtes kleiner dan wanneer ze bemeubeld zijn. Door te investeren in tijdelijke meubels creëert u ruimte en worden de positieve aspecten van de woning benadrukt. De toekomstige eigenaars zullen zich beter in de woning kunnen inleven, wat zal leiden tot een snellere verkoop. Wij trachten de woningen altijd gezellig en huiselijk in te richten, zodat het niet opvalt dat de woning gestyled is voor verkoop.


Het tijdelijk huren van meubels kan al vanaf 1000 euro excl. BTW en resulteert vaak in een hogere verkoopsprijs en snellere verkoop, waardoor het zichzelf op een zeer korte termijn terugbetaald.


Voor wie is meubelverhuur?

Meubelverhuur is aan te raden voor elke onbemeubelde te koop staande woning vanaf 150.000 euro. Wij komen op voorhand langs of vragen om foto's van de woning door te sturen om zo te bepalen welk van de onderstaande formules het beste bij uw verkoop zou passen. Soms zullen we ook aanraden om de woning niet te bemeubelen. Dit is vooral het geval bij woningen die grondig gerenoveerd moeten worden. Als een tijdelijke bemeubeling geen meerwaarde zal creëeren bij de verkoop van uw woning, dan zullen we u dat ook eerlijk zeggen. U kan er dus altijd op vertrouwen dat we een persoonlijk en eerlijk advies zullen geven over de beste strategie voor uw verkoop.


Bij elk van de onderstaande formules is het leveren, plaatsen en weghalen van de meubels inbegrepen. Uw woning zal ook steeds door onze vastgoedstyliste Natalia gezellig worden ingericht met de nodige accessoires.

Tarieven meubelverhuur

SMALL


Wanneer u voor het SMALL pakket kiest, krijgt u een combinatie van kartonnen en echte meubels. Hierbij worden de living, keuken, eetkamer, badkmer en 1 slaapkamer ingericht en volledig aangekleed voor verkoop. Vanaf 1000 euro excl BTW. 

COMFORT


Bij het COMFORT pakket werken we uitsluitend met echte meubels en worden de living, keuken, eetkamer, badkamer en 1 slaapkamer ingericht. Vanaf 3750 euro excl BTW.

LUXE


Bij het LUXE pakket werken we uitsluitend met echte meubels. We gaan hierbij specifieke meubels uitkiezen die bij de stijl van de woning passen. Dit is aan te raden voor unieke woningen, die met hedendaagse meubels niet tot hun recht zouden komen. Vanaf 6500 euro excl BTW.

Alle rechten voorbehouden - Privacy Policy

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Bel ons of laat uw gegevens achter en Natalia contacteert u om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen bekijken we hoe we voor een zo laag mogelijk budget zoveel mogelijk potentieel uit uw woning kunnen halen.

Mail ons


hello@nk-interiors.be

Bel ons


+324 91 97 07 43

Maak een afspraak


Hopmarkt 50, Aalst