Vastgoedstyling

VASTGOEDSTYLING

Wat is vastgoedstyling?

In tegenstelling tot meubelverhuur wordt er bij vastgoedstyling gewerkt met de meubels die reeds aanwezig zijn in de woning. Meestal wordt dit gedaan voor woningen die tijdens de verkoop nog bewoond worden. Een vastgoedstyliste kan met een objectieve blik de woning beoordelen en vaststellen welke aanpassingen er nodig zijn om de woning optimaal tot zijn recht te laten komen. Het is een heel effectieve en voordelige oplossing om de positieve punten van uw woning te benadrukken en de woning zo in te richten dat een potentiële koper zich beter in de woning kan inleven. Het is bewezen dat vastgoedstyling zorgt voor een snellere verkoop en vaak worden gestylde woningen verkocht voor een hogere prijs dan initieel gedacht. 

Hoe verloopt vastgoedstyling?

Wanneer u voor vastgoedstyling kiest, dan komt Natalia bij u langs om samen alle kamers van de woning te overlopen en de grootste struikelblokken aan te pakken. Na een bezoek van 2 à 3 uur, krijgt u een gedetailleerd uitgeschreven rapport met foto's van zaken die u kan aanpassen om de waarde van de woning te verhogen, hierbij worden ook plannen toegevoegd om te laten zien op welke manier u de meubels best plaatst om de kamers volledig tot hun recht te laten komen. Als jullie kiezen voor het pakket vastgoedstyling met interieurfotografie, dan komt Natalia een tweede keer langs om de woning nog meer aan te kleden en professionele foto's te maken.

Tarieven


Naast mooie interieurfoto's is vastgoedstyling het belangrijkste wat u kan doen om uw woning vlot te verkopen. Omdat er wordt gewerkt met bestaande meubels is het ook de meest voordelige oplossing om de positieve punten van uw woning te benadrukken.


Voor maar 300 euro excl. BTW haalt u het volle potentieel uit uw woning en geeft u de toekomstige eigenaars de kans om zich in de woning te kunnen inleven.Alle rechten voorbehouden - Privacy Policy

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Bel ons of laat uw gegevens achter en Natalia contacteert u om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen bekijken we hoe we voor een zo laag mogelijk budget zoveel mogelijk potentieel uit uw woning kunnen halen.

Mail ons


hello@nk-interiors.be

Bel ons


+324 91 97 07 43

Maak een afspraak


Hopmarkt 50, Aalst